Esplanade Zagreb Hotel

Fitness

Osjetite vaše mišiće da rade

Naš Health Club nudi odlično opremljeni fitness centar koji posjeduje muške i ženske saune te mnoštvo sprava i rekvizita koji kroz vježbanje omogućuju održavanje fizičke kondicije, oblikovanje i izgradnju mišića te služe u rehabilitaciji.

U Health Clubu nudimo mogućnost vježbanja na vrhunskoj spravi - Power Plate® - koja radi na principu vibracija, a mogu je koristiti osobe svih uzrasta.

Ako želite biti aktivniji i smanjiti zdravstvene probleme kao što su bol u leđima, kardiovaskularni problemi i stres, predlažemo vam da isprobate individualne vježbe - naš fitness centar ima profesionalnog osobnog trenera. Dosljedan trening koji odgovara vašim potrebama, učinit će da se osjećate bolje, izgledate bolje i spavate bolje.

Fitness centar mogu besplatno koristiti svi gosti koji borave u hotelu.

Provjerite kompletnu ponudu i cjenik Health Cluba :

Health Club
T. +385 (0)1 4566 059
M. +385 (0)91 4566 601
E. [email protected]
W. http://healthclub-esplanade.com
Postanite članom Health Cluba

Kako biste iskoristili maksimum naših usluga, HealthClub vam nudi nekoliko mogućnosti članstva:

BASIC ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune do 18 sati, dijagnostika i izrada plana vježbanja, voće i voda tijekom treninga.

SILVER ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune 7 dana u tjednu, pristup centru 0-24 sata, dijagnostika i izrada plana vježbanja, trener na raspolaganju radnim danom 16-22 sata, voda i voće tijekom treninga.

GOLD ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune 7 dana u tjednu, pristup centru 0-24 sata, dijagnostika i izrada plana vježbanja, trener na raspolaganju radnim danom 16-22 sata, čuvanje i pranje opreme, dvije masaže mjesečno te voda i voće tijekom treninga.

PLATINUM ČLANSTVO
Korištenje fitnessa i saune 7 dana u tjednu, pristup centru 0-24 sata, dijagnostika i izrada plana vježbanja, trener na raspolaganju radnim danom 16-22 sata, čuvanje i pranje opreme, četiri masaže mjesečno te voda i voće tijekom treninga.

Za jednokratnu uplatu članarine u trajanju od tri mjeseca imamo za vas poseban poklon iznenađenja.

Masaža i ljepota

Fitness park

Brošura Health Cluba

Kupka

Rejuvenate paket

Trčanje

Esplanade Zagreb Hotel Detox WeekendEsplanade Zagreb Hotel Fitness ParkEsplanade Zagreb Hotel FitnessEsplanade Zagreb Hotel BathEsplanade Zagreb Hotel Health ClubEsplanade Zagreb Hotel Jogging