Esplanade Zagreb Hotel

Halal certifikat

Esplanade Zagreb Hotel prepoznao je značaj te prilagodio svoje usluge gostima koji žive u skladu s islamskom vjeroispovijesti. Nakon što je ispunio visoko postavljene zahtjeve za implementaciju, hotelu je 2013. uručen Halal certifikat kvalitete - koji gostima garantira uslugu hotelskog smještaja, gastronomije i wellnessa po strogim Halal standardima. Službeni certifikat izdan je od strane Centra za certificiranje Halal kvalitete pri Islamskoj zajednici u Hrvatskoj. Esplanade Zagreb Hotel obvezao se primjenjivati sve zahtjeve norme HRN BAS 1049:2010.

Prilikom rezervacije smještaja, tretmana u Health Clubu te narudžbe hrane, ljubazno molimo da informirate osoblje o vašim halal potrebama, kako bismo vam od samog dolaska pružili uslugu prema visokim Halal standardima.

  • Halal smještajni kapaciteti
Hotel Esplanade priprema sobu ili apartman i osigurava uvjete za obavljanje obreda utvrđeno islamskim pravilima. Uz standardnu pripremu sobe, na zahtjev, gostima se osiguravaju uvjeti za molitveni prostor i sredstva koja se koriste prilikom molitve. Minibar se prazni od svih pića s alkoholnim sadržajem. Kozmetički preparati dostupni u sobama također su halal kvalitete.

  • Halal jelovnici
Sva halal hrana koja se nabavlja, skladišti, izlaže i poslužuje posjeduje halal certifikat te je fizički odvojena kako bi se spriječilo kontaminiranje s proizvodima i materijalima koji su ne-halal.
Pri svakom navedenom procesu halal hrana označena je halal znakom kvalitete. Prijevoz i catering vrše se u skladu s prirodom proizvoda, dok se priprema i posluživanje hrane vrše pri visokim halal standardima. U ponudi restorana Le Bistro i Zinfandel’s gostima je na raspolaganju posebno kreiran halal à la carte menu, dok su u à la carte jelovnicima restorana Zinfandel's i Le Bistro te onima za Sobnu poslugu, kao i Esplanade bar meniju halal jela posebno naznačena.

  • Halal Health Club
Gostima su omogućeni odvojeni prostori za žene i muškarce, što uključuje saune, garderobe i masažne prostore, dok se teretana, na zahtjev gosta, koristi u vremenski različitim periodima, a za pružanje usluga osigurava se žensko, odnosno muško osoblje. Kozmetički preparati dostupni u Health Clubu su halal kvalitete.

Provjerite:
Halal à la carte Menu
Halal Room Service Menu
Halal SPA tretmani

Concierge

Limuzina

Smještaj

Gastro koncept

Health Club

Nagrade

Esplanade Zagreb Hotel HalalEsplanade Zagreb Hotel ConciergeEsplanade Zagreb Hotel LimousineEsplanade Zagreb Hotel CuisineEsplanade Zagreb Hotel Health Club