Esplanade Zagreb Hotel
Moët & Chandon gala božićna večera

Moët & Chandon gala božićna večera

uz Chefa, Pascala Tingauda


Nazdravite blagdanima, prepustite se raskošnom pjenušavom zadovoljstvu uz pomno odabranu selekciju šampanjaca Moët & Chandon.

Sljedove primamljivih gastronomskih delicija za ovu prigodu zajedno pripremaju prva dama esplanadine kuhinje Chef, Ana Grgić i višestruko nagrađivani francuski Chef, Pascal Tingaud, kulinarski ekspert, nositelj dvije Michelin zvjezdice i globalni ambasador najcjenjenijih šampanjskih kuća Moët & Chandon i Dom Pérignon.


Četvrtak, 11. prosinca 2014. u 20 sati
Zinfandel's restoran

Večera iznosi 850 kn po osobi

Rezervacije stola:
T. +385 (0)1 4566 644
E. [email protected]
Objavljeno: 14. studenoga 2014.