Esplanade Zagreb Hotel
Kozlović Wine & Gourmet  Gala večera

Kozlović Wine & Gourmet Gala večera

Esplanade Zagreb Hotel uz partnere, Miva galeriju vina i Kozlović vinariju, s osobitim zadovoljstvom najavljuje Kozlović Wine & Gourmet Gala večeru

Restoran Zinfandel's
Četvrtak, 21. travnja 2016. u 20 sati


Osobita nam je čast najaviti tradicionalnu vinarsku Gala večer u restoranu Zinfandel's na kojoj će poznati istarski vinar, jedan od začetnika istarske vinske revolucije i dobitnik brojnih nagrada za izvrsnost, Gianfranco Kozlović predstaviti uzvanicima svoja poznata vrhunska vina. Premijeru će tu večer doživjeti Santa Lucia Noir 2012. i višestruko nagrađivani Sorbus iz 2012. g., kao i svježe berbe iz plodne 2015. godine.

Prepustite se ovom jedinstvenom gastro-enološkom doživljaju i postanite dio probrane publike koja će imati jedinstvenu priliku premijerno isprobati selekciju autohtonih istarskih sorti obiteljske vinarije Kozlović. Pripremite se na gurmansko putovanje kroz prepoznatljive istarske vinograde i uživajte u vrhunskim sljedovima uz pomno birane delicije chefa, Ana Grgić.

Cijena gala vinarske večere iznosi 495 kn po osobi te uključuje svečanu dobrodošlicu uz male zalogaje, večeru od pet sljedova jela i konzumaciju vina koja će biti predstavljena na večeri.

Broj mjesta je ograničen.

Gala menu
Objava za medije

Rezervacije stola:
T. +395 1 45 666 44
E. [email protected]
www.zinfandels.hr


Partneri večeri
Miva galerija vina i Kozlović vinarija
Objavljeno: 6. travnja 2016