Esplanade Zagreb Hotel
Novi ljetni okusi Zinfandels à la carte jelovnika

Novi ljetni okusi Zinfandels à la carte jelovnika

Istinsko fine dining iskustvo

Uz selekciju novih iznenađujućih ljetnih okusa

Inspirirana ljetom, suncem, sezonskim namirnicama, kreativnim idejama i daškom svježine Mediterana chef, Ana Grgić kreirala je selekciju inovativnih okusa koji utjelovljuju novi Zinfandel's à la carte jelovnik.

Oduševite svoje nepce drugačijim, kozmopolitskim pristupom i umijećem kuhanja.
Doživite umjetnost na tanjuru.

Prepustite se primamljivim mirisima i okusima vrhunske kuhinje i odvažite se isprobati prženi teleći mozak s jajetom i listićima tartufa, meso rakovice s pudingom od tapioke i citrusa, juhu od mlade mrkve sa spužvom od šafrana, potrbušinu od tune s kremom od crne leće i gelom od naranče ili Black Angus Striploin s kukuruzom pečenim u ugljenu i kremom od borovine.

Iznenadite nekog posebnog. Opustite se. Odaberite otmjeno okružje restorana Zinfandel's ili najljepše mjesto na najsunčanijoj terasi u gradu i prepustite se istinskom gurmanskom užitku uz vrhunsku kapljicu, profesionalnu i prijateljsku uslugu.

À la carte menu
Desertni menu

Rezervirajte svoj stol:
T. +385 (0)1 4566 644
E. [email protected]
W. www.zinfandels.hr
Objavljeno: 20. lipnja 2016.