Esplanade Zagreb Hotel
 Dani Tribidraga u Zinfandel'su

Dani Tribidraga u Zinfandel'su

Restoran Zinfandel's pridružuje se proslavi poznate  hrvatske autohtone vinske sorte Crljenjak - Tribidrag te u periodu od 4. do 28. travnja najavljuje Dane Tribidraga.

Prvi hrvatski somelier i vinski znalac Ivan Šneler na pjesnički će način prezentirati svaku od ovih etiketa i dočarati vam svoju ljubav prema ovoj autohtonoj hrvatskoj sorti koja osvaja na prvu kapljicu. Rubinska boja, cvjetno-voćni mirisi, južnjačke arome i vrlo smireni i uravnoteženi okusi sigurni smo nadahnut će vas na sljubljivanje s gurmanskim delicijama chefa Ane Grgić.

Povod ovoj proslavi je prva Međunarodna konferencija o vinskoj sorti Tribidrag pod nazivom "Ja sam Tribidrag" koja će se održati u Splitu 27. i 28. travnja, 15 godina nakon potvrde da je Zinfandel - jedna od najpopularnijih sorti vina u Americi – zapravo stara hrvatska autohtona vinska sorta.

U restoranu Zinfandel's, koji je i sam dobio naziv po ovoj umalo zaboravljenoj sorti moći ćete tako po promotivnim cijenama kušati vina iste sorte raznih imena Tribidrag, Pribidrag ili Crljenak.

  Butelja 0,75 Čaša 0,15
Pribidrag, Kuća sretnog čovjeka, Mimica 250 kn 33 € 50 kn 7 €
Crljenak rosé, Krauthaker, Kutjevo 150 kn 20 € 30 kn 4 €
Zlatan Crljenak, Plenković, Hvar 250 kn 33 € 50 kn 7 €
Tribidrag, Rizman, Komarna 260 kn 33 € 50 kn 7 €

Pozivamo vas da dođete i provjerite zašto je baš ova sorta postala planetarno poznata i stekla brojne štovatelje i poklonike diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

Priča o Tribidragu
Zinfandels' a la carte menu
Menu - Dani Tribidraga

Rezervacija stola
+385 1 45 666 44
[email protected]
www.zinfandels.hr