Esplanade Zagreb Hotel
Njezino veličanstvo - jagoda

Njezino veličanstvo - jagoda

Pozivamo vas da nazdravite proljeću uz rashlađenu selekciju vrhunskih pjenušavih vina i šampanjca i nahranite osjetila neodoljivo slatkim domaćim jagodama utkanim u gurmanske kreacije chefa Ane Grgić.

Prepustite se šarmu Le Bistroa ili ugođaju bezvremenske Oleander terase i uživajte u nježnim, mirisnim i sočnim jagodama.

Božanstvene kombinacije poput moussea od guščje jetre sa salatom od jagoda i celera, aromatizirane panna cotte od brie sira s mariniranim jagodama i tartufima ili salate od jagoda i pečenih šparoga s listićima pršuta pružit će vašem nepcu okuse čistog zadovoljstva. Slatku stranu jagoda isprobajte u slasticama poput pjenastog moussea od bijele čokolade i jagoda s pistacijama, meringuea od bazge s mirisnim divljim jagodama i ledenom panna cottom, osvježavajućeg semifredda te klasika - jagode sa sladoledom od mente. 

Podijelite trenutak s nekim posebnim uz čokoladni foundue za dvoje – zavodljivi spoj vruće belgijske čokolade, svježih jagoda, kremastog mascarponea i krokanta od badema bit će dovoljni da zapalite proljetnu romansu.

*Promocija je dostupna prema raspoloživosti svježih domaćih jagoda. 

➢  Room Service Menu

Rezervirajte svoj stol:
T. +385 (0)1 4566 611