Prepustite se šarmu
Le Bistroa i gurmanskim kreacijama
chefa Ane Grgić uz mirisne i sočne rajčice.
Nezaobilazan sastojak ljetnih delicija - rajčica, podrijetlom je iz Perua, a svoj je put u Europu pronašla na španjolskim galijama te je zbog svojeg neobično magičnog okusa nazvana
jabukom ljubavi. Za vas smo pripremili kombinacije sočnih okusa
na suncu dozrelih rajčica koji će vas podsjetiti na tople ljetne priče i unijeti dašak mediteranske čarolije u vaš dan.
Prepustite se uživanju u finoj
juhi od rajčice uz pjenu od komorača ili
hladnom gazpachu s kroketima od maslina, oduševite se
kremastim rižotom u kombinaciji sušenih rajčica i dimljene burrate, potražite osvježenje u
carpacciu od rajčice posluženom uz hrskavi brie ili pak okusite ljeto u obliku malih sušenih rajčica u maslinovom ulju i acetu uz hrskavi kruh s dimljenim sardinama - na vama je samo da odaberete i zaokružite ovu laganu ljetnu gurmansku priču čašom vrhunske hrvatske
Malvazije, Rajnskog rizlinga ili Chardonnaya.
T. +385 (0)1 4566 611
E.
[email protected]