Esplanade Zagreb Hotel
Esplanade SPA Ritual by L'Occitane

Esplanade SPA Ritual by L'Occitane

Ekskluzivna kolekcija kupki za goste hotela


Nova Esplanade usluga pripreme raskošnih kraljevskih kupki u privatnosti hotelske sobe kreirana je za potpuno opuštanje i revitalizaciju duha i tijela prema tradicionalnim francuskim L'Occitane recepturama.

Tijekom boravka u hotelu prepustite se uživanju u jednoj od pet veličanstvenih osvježavajućih kupki bogatih prirodnim biljnim sastojcima, mineralnim morskim solima, dragocjenim eteričnim uljima i dopustite raskošnim mirisnim svijećama da vas odvedu na senzualno putovanje. Ovisno o raspoloženju odaberite jutarnju kupku za buđenje s provansalskom lavandom, hedonističku kupku za muškarce bogatu eteričnim uljima, nježnu kupku s karite maslacem pogodnu za djecu i trudnice, kupku koja će vas uspavati mirisom citronovca ili romantičnu kupku za zaljubljene koja će zasigurno rasplamsati emocije.

Uz svaku kupku chef Ana Grgić dizajnirala je fine zalogaje koji uz pomno birano osvježavajuće piće stvaraju potpuni ugođaj za opuštanje kojem doprinosi i ugodna glazba kreirana posebno za ovu namjenu.

Iznenadite voljenu osobu ili jednostavno samog sebe odabirom opuštajuće mirisne kupke. Možete je rezervirati prilikom rezervacije smještaja, prijave u hotel ili tijekom boravka, a najkasnije dva sata prije željenog termina.

Pretvorite boravak u jedinstveni doživljaj. Prepustite se užicima.


Odjel za rezervacije
T. +385 (0)1 4566 600
F. +385 (0)1 4566 020
E. [email protected]