Kokice od amaranta, domaći rezanci od tartufa, nježne tripice od bakalara, juha od čičoka i cikla u desertu, samo su neke od autorskih kreacija koje će obilježiti gurmansku jesen u Zinfandel'su
Prepustite se originalnoj selekciji umjetničkih delicija talentirane Ane Grgić i božanstvenim okusima jeseni koji vas pozivaju na kušanje. Dopustite da vas osvoji spoj novih trendova,
vrhunskih svježih lokalnih namirnica i izbor zavodljivih gurmanskih nota.
Uz odabir novih okusa, uživati možete i u nezaobilaznim
klasicima te ekskluzivnom
Beluga kavijaru, dok se spoj najboljih okusa nalazi u pažljivo osmišljenim
tasting jelovnicima.
Menu uključuje i
bezglutenske jelovnike te za one željne atraktivnog performansa - izbor vatrenih
flambé jela. Slasnu gozbu oplemenite probranim
vinima i pjenušcima po preporuci sommeliera i zaokružite najfinijim
slasticama Esplanade slastičarskog tima.
Za istinske gurmane.
Rezervirajte svoj stol:
T. +385 (0)1 4566 644
E.
[email protected]