Esplanade Zagreb Hotel
Powered by Tesla

Powered by Tesla

Paket s noćenjem u hotelu Esplanade s uključenim posjetom izložbi godine.

Sinergija znanosti i umjetnosti rezultirala je izložbom koja se već sada naziva spektaklom godine – Nikola Tesla - Mind From the Future interaktivan je postav u Meštrovićevom paviljonu koji će oduševiti sve zaljubljenike u mističan svijet jednog od najvećih vizionara 20. stoljeća.

Kako bi doživljaj bio potpun uz posjet izložbi s digitalnim vodstvom za vas smo kreirali paket s noćenjem u Deluxe sobi koji uključuje i raskošni doručak, obilazak grada u električnoj replici Fordovog modela T iz 1908. godine i slasne Tesline munje - plamteću delikatesu koja se poslužuje uz čašu hrvatskog vina isključivo kao dio ovog paketa u šarmantnom Le Bistrou.

Uživajte u umjetnosti i ljepotama Zagreba na Esplanade način! 

Paket uključuje:

  • Noćenje za dvoje u Deluxe sobi
  • Doručak za dvoje poslužen u sobi
  • Dvije ulaznice za izložbu Nikola Tesla - Mind From the Future uz digitalno vodstvo
  • Obilazak grada električnim automobilom
  • Specijalitet plamteće knedle Tesline munje i čaša vina kuće za dvije osobe u Le Bistrou
  • VIP tretman i dobrodošlica uz čašu pjenušca
  • Besplatno korištenje saune i fitnessa u Health Clubu
  • Besplatan superbrzi pristup bežičnom Internetu u svim prostorima hotela
  • PressReader Hot zona

Više o izložbi Tesla – Mind from the Future

Cijena paketa iznosi 290 € za noćenje u Deluxe sobi s uključenim doručkom. Dostupnost paketa ovisna je o raspoloživosti kapaciteta. Ponuda vrijedi ovisno o dostupnosti smještajnih kapaciteta u razdoblju od 25. studenoga 2017. – 30. ožujka 2018. izuzev 31. prosinca 2017. Boravišna pristojba od 1,1 € po osobi po danu nije uključena u cijenu paketa i bit će naplaćena prilikom odjave iz hotela. Plaćanje se provodi u kunskoj protuvrijednosti prema srednjem tečaju HNB-a na dan plaćanja.

Više:
U malom mjestu Smiljan vizionar Nikola Tesla svojim je izumima počeo nadahnjivati mnoge generacije koje su nepovratno promijenile svijet, ali i osebujnim životnim stilom koji je i dalje obavijen velom tajne. 
Kako bismo vam približili futuristički svijet ovog genija za vas smo u čast velike izložbe Nikola Tesla – Mind From the Future, koja se održava Zagrebu u razdoblju od 25. studenog 2017. – 30. ožujka 2018., kreirali paket Powered by Tesla s noćenjem u Esplanadi uz posjetu izložbi s vođenim vodstvom, vožnju gradom električnim automobilom, uživanju u plamtećim knedlama 'Tesline munje' i čaši hrvatskog vina u šarmantnom Le Bistrou.
Doživljajni multimedijalni spektakl na tragu vizije Nikole Tesle predstavlja desetogodišnji autorski rad svjetski priznate i nagrađivane autorice Helene Bulaje Madunić, kao i grupe međunarodnih umjetnika koji djeluju na području sinergije znanosti i umjetnosti spajajući film, animaciju, video umjetnost i tehničke inovacije. Obilazak grada u električnoj replici Fordovog modela T iz 1908. godine doživljaj je za sebe, a posljednja stanica 60minutnog razgledavanja Gornjeg i Donjeg grada može biti Meštrovićev paviljon gdje je postavljena izložba.
Uživajte sa stilom u hotelu Esplanade i prepustite se spektaklu koji je zasigurno znanstveno-umjetnički doživljaj godine!

Paket je kreiran u suradnji s agencijom Real Grupa i Hrvatskim društvom likovnih umjetnika.

Za više informacija i rezervaciju paketa kontaktirajte:
T. +385 (0)1 4566 600
E. [email protected]