Esplanade Zagreb Hotel
Čarobni Gourmet vikend advent u Esplanadi

Čarobni Gourmet vikend advent u Esplanadi

Živopisne zagrebačke ulice u vrijeme adventa preplavljene su posebnom čarolijom, a uz svjetla bezbroj lampica i privlačne mirise kolačića i cimeta pretvaraju se u bajkovitu božićnu idilu. Advent je pravo vrijeme da otkrijete Zagreb - zabavite se uz klizanje na otvorenome, uživajte u božićnim koncertima i kupovini poklona za najmilije, a priču zaokružite božanstvenim gurmanskim delicijama i prepuštanju raskošnom blagdanskom ugođaju hotela Esplanade.

Odaberite svoj adventski vikend za opuštanje i provedite dvije noći u Superior sobi uz pjenušac dobrodošlice i poseban VIP tretman. Počastite se čašom mirisnog kuhanog vina u toplom ugođaju Esplanade 1925 Bara, uživajte u raskošnom Esplanade doručku, a adventsku nedjelju provedite u otmjenom ambijentu restorana Zinfandel's uz veličanstveni tradicionalni Nedjeljni Brunch chefice Ane Grgić i atraktivnu pripremu jela pred vašim stolom.

Za više informacija obratite se odjelu Rezervacija:
T. +385 (0)1 4566 600

--

Gourmet vikend advent paket u Esplanadi uključuje dva noćenja u Superior sobi za dvije osobe s raskošnim doručkom u Zinfandel'su uz pjenušac dobrodošlice, VIP tretman, kuhano vino u Esplanade 1925 Baru i Nedjeljni Brunch u restoranu Zinfandel's za dvoje te uz besplatno korištenje Health Cluba i saune, super-brzi Internet i PressReader Hot zone (besplatno preuzimanje više od 7000 novina i časopisa). Paket iznosi 430 € za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi i dostupan je prema raspoloživosti kapaciteta u terminu od 30. studenog do 24. prosinca 2018., u dane vikenda (od petka do nedjelje). Cijena uključuje PDV. Boravišna pristojba od 1,10 € po osobi po danu nije uključena u cijenu paketa. Cijena u eurima (€) je samo informativna, a stvarna ovisi o tečaju na dan plaćanja ili odlaska iz hotela.

Objavljeno: 14. studenog 2018.