Esplanade Zagreb Hotel
Ljetna gastropriča vrijedna prepričavanja

Ljetna gastropriča vrijedna prepričavanja

Nove gurmanske senzacije šefice kuhinje Ane Grgić u ljetnom izdanju jelovnika restorana Zinfandel's


Ovoga ljeta prepustite se raskošnom fine dining ugođaju restorana Zinfandel's i počastite se užicima na najljepšoj terasi u gradu. Chefica Ana Grgić osmislila je novu kreativnu selekciju intrigantnih, modernih i precizno oblikovanih jela koja će vas privući i oduševiti zanimljivim poigravanjem okusa i namirnica.

Usoljeni brancin s prahom od slavonskoga kulena, kamenice s emulzijom od bergamota, kvarnerski škamp* u juhi od sušene paške janjetine s ušećerenim krumpirom, pečeno grožđe s mousseom od kozje skute i prahom od grožđa, juha od koprive s čipsom od crne riže, trlja od kamena s aloe verom ili consommé s bambusom i kozicama samo su neki od inovativnih spojeva koje vrijedi kušati.

Nezaboravno gurmansko iskustvo upotpunit će karta vrhunskih vina i šampanjaca iz Hrvatske i svijeta, baš kao i bezvremenski slastičarski klasici kojima je Ana udahnula dozu iznenađenja.


Rezervirajte svoj stol
T. +385 (0)1 4566 644
E. [email protected]
www.zinfandels.hr

* Prilikom kreiranja jelovnika poseban naglasak stavljen je na održivost koju Ana promiče posljednjih nekoliko godina kao istaknuta ambasadorica WWF-ove svjetske inicijative Fish Forward.