Esplanade Zagreb Hotel
Health Club Esplanade

Health Club Esplanade

Prostor za potpuno opuštanje


Odvojite malo vremena za sebe, nagradite sva svoja osjetila relaksirajućim tretmanima za duh i tijelo i prepustite se rukama profesionalaca uz koje ćete zablistati i spremni dočekati jesen.

Osvježeni prostor Health Cluba opremljen je potpuno novim spravama, što će vas zasigurno dodatno potaknuti na vježbanje, kako biste doveli tijelo u željenu formu. Nakon samostalnog vježbanja ili s osobnim instruktorom, trening zaokružite opuštanjem u obnovljenim saunama. Za bolje raspoloženje i reduciranje stresa odaberite magičan aromateraphy tretman koji spaja fizičke i emocionalne učinke nježne masaže s ljekovitim djelovanjem toplih eteričnih ulja. Odlučite li se na potpuno čišćenje i detoksikaciju organizma, svakako se prepustite relaksirajućoj aromadetox masaži. Tim se tretmanom uklanjaju mrtve stanice kože cijelog tijela posebnim pilingom od morske soli i aromatičnih ulja, a za potpuni učinak tijelo se omata folijom na 20-30 minuta. Body & firming toning ritual pojačat će perifernu cirkulaciju i poboljšati elastičnost cijelog tijela, dok će anticelulitna masaža, čiji je cilj smanjiti količinu masnih stanica i vratiti tonus vezivnog tkiva, dodatno stimulirati izlučivanje toksičnih tvari iz organizma. Kako bi se postigao maksimalan učinak, individualnim se pristupom tretiraju pojedini dijelovi tijela, kojima želite pokloniti najviše pažnje.

Njegu lica prepustite stručnim rukama osoblja Health Cluba i pripremite kožu za hladnije dane. Deep hydrating tretman dubinski će hidratizirati kožu i vratiti joj zdrav izgled i svježinu.

Dopustite si maksimalnu relaksaciju u ekskluzivnom ambijentu Esplanadinog Health Cluba i prepustite se malim trenucima hedonizma.

Provjerite kompletnu ponudu Health Cluba i cjenik:

•    Health Club brošura
•    Više o Health Clubu

Health Club
T. +385 (0)1 4566 059
M. +385 (0)91 4566 601
E. [email protected]
W. http://healthclub-esplanade.comObjavljeno: 19. 08. 2019.