Esplanade Zagreb Hotel
Svjetlucavi blagdani uz zavodljivu kolekciju šampanjaca Veuve Clicquot

Svjetlucavi blagdani uz zavodljivu kolekciju šampanjaca Veuve Clicquot

I ekskluzivnu ponudu šampanjca La Grande Dame na čaše


Probudite svoja osjetila, nazdravite uzbudljivim danima adventa, učinite nešto za sebe i počastite se malim pjenušavim zadovoljstvima. Priuštite si užitak i dašak glamura uz prepoznatljivu žutu etiketu koja već nekoliko stotina godina označava kvalitetu, luksuz i prestiž. Potražite nadahnuće u čaši jedinstvenog francuskog šampanjca Veuve Clicquot, koji je dostupan u posebnoj blagdanskoj ponudi.

Poželite li nazdraviti s prijateljima, uživati s društvom u kozmopolitskom Esplanade baru, oplemeniti fine delicije u ponudi otmjenog Zinfandel'sa ili se jednostavno opustiti u pariškom ozračju Le Bistroa, učinite to uz senzualne mjehuriće čistog zadovoljstva. Predivan non-vintage Veuve Clicquot Brut, baršunasti Rosé, osvježavajući Rich ili otmjen i grandiozan La Grande Dame* – svaki od njih posjeduje jedinstvenu privlačnu aromu, strukturu i pjenušavost te predstavlja savršen accessoire na blagdanskim i novogodišnjim proslavama.


Neka slavlje započne!
À votre santé!


*Veuve Clicquot La Grande Dame bit će dostupan do siječnja 2020. po posebnoj cijeni u restoranu Zinfandel's i u Esplanade baru. Šampanjac će biti dostupan u butelji i na čaše, a posebnim uređajem Le Verre de Vin čuvat ćemo vrhunski okus, eleganciju, teksturu, svježinu i pjenušavost ovoga iznimnog šampanjca.

Organizirano u suradnji s Miva galerijom vina.

Rezervirajte svoj stol:
Le Bistro
T. +385 1 4566 611
E. [email protected]

Esplanade bar
T. +385 1 4566 633
E. [email protected]

Zinfandel's
T. +385 1 4566 644
E. [email protected]


Objavljeno: 21. 11. 2019.