Esplanade Zagreb Hotel
Adventsko šik izdanje Zinfandel'sova bruncha uz Doru Škender

Adventsko šik izdanje Zinfandel'sova bruncha uz Doru Škender

Tradicionalni brunch nadahnut božićnim ozračjem, blagdanskim poslasticama i jazz klasicima


Nedjeljnu šetnju bajkovitim zagrebačkim ulicama zaokružite slasnim adventskim brunchem u restoranu Zinfandel's i pritom uživajte u jedinstvenoj glazbenoj izvedbi mlade i talentirane vokalistice Dore Škender koja će vas očarati osebujnim nastupom. Prepustite se nizu poznatih jazz klasika, soul evergreena i tradicionalnih božićnih pjesama koje će biti savršen uvod u nadolazeće proslave. Počastite sebe, prijatelje i obitelj raskošnom selekcijom delicija s potpisom chefice Ane Grgić, koja uključuje izbor tradicionalnih blagdanskih jela s bife stola, finu juhu za okrepu, legendarne zapečene Esplanade štrukle, pripremu tatarskog bifteka pred vašim stolom, kreativan izbor jela za glavni slijed te kolekciju primamljivih božićnih kolača i slastica za potpun gurmanski užitak.

Priuštite si dašak glamura i nazdravite blagdanima uz senzualne mjehuriće šampanjca Veuve Clicquot dostupnog u posebnoj blagdanskoj ponudi. Dopustite da neodoljivi okusi i mirisi Božića, svjetlucavi ambijent hotela Esplanade, šarmantna usluga i jazz melodije postanu savršena kulisa za svaku adventsku nedjelju.

Brunch je u ponudi Zinfandel'sa svake nedjelje od 12 do 15 sati. Cijena po osobi iznosi 350 kn, za djecu 175 kn, dok je za mlađe od šest godina besplatan. Djecu očekuje i kreativna igraonica.

Za dodatne informacije i rezervaciju stola obratite se restoranu telefonom na +385 1 45 666 44 ili e-mailom na [email protected].

Provjerite Menu:


Objavljeno: 28. 11. 2019.