Esplanade Zagreb Hotel
Više noćenja, više popusta i više uživanja u hotelu Esplanade Zagreb

Više noćenja, više popusta i više uživanja u hotelu Esplanade Zagreb

Uštedite uz naše posebne pogodnosti prilikom rezervacije više noćenja ili plaćanje unaprijed.

Rezervirajte smještaj na dvije ili tri noći putem web stranice hotela Esplanade Zagreb i ostvarite poseban popust. Za rezervaciju dva noćenja odobravamo 10% popusta, a za tri ili više noćenja 15% popusta.

Obje posebne ponude za noćenje – Stay 2 Save 10%* i Stay 3 Save 15%* - moguće je rezervirati s uključenim raskošnim doručkom u restoranu Zinfandel's. Ponude uključuju besplatno korištenje fitnessa i saune u obnovljenom Health Clubu Esplanade, besplatan superbrzi bežični i žični pristup internetu, uslugu noćnog reda, besplatno preuzimanje Esplanade aplikacije na pametne telefone za jednostavne narudžbe u sobu, te PressReader Hot Zone za besplatno preuzimanje digitalnih novina i časopisa koji će pretvoriti vaš boravak u Esplanadi u nezaboravno iskustvo.

Ukoliko svoj smještaj u hotelu Esplanade Zagreb rezervirate i platite 28 dana prije vašeg dolaska, očekuje vas povoljnija cijena noćenja za 20%, a ako to učinite 14 dana prije dolaska, cijena noćenja bit će povoljnija 15%. (Ponuda Advance Purchase* podrazumijeva plaćanje unaprijed a povrat novca nije moguć).    

Svaka od pomno dizajniranih i prostranih soba i apartmana nudi tradicionalnu raskoš starog Hollywooda u srcu živopisne hrvatske prijestolnice. Velike mramorne kupaonice s grijanim podovima i ogledalima, tuš-kabinama i kolekcijom luksuzne L’Occitane kozmetike pružit će vam jedinstveni osjećaj doma.

Opustite se u luksuzu i iskusite doživljaj raskošno dizajniranih i opremljenih soba i apartmana koji pružaju poseban osjećaj ugode i besprijekornu razinu usluge u srcu Zagreba.
Veselimo se vašem dolasku!


*Promotivne ponude ne mogu se međusobno kombinirati i vrijede samo za individualne rezervacije. Više informacija o Uvjetima posebnih ponuda doznajte prilikom online rezervacije smještaja. Hotel zadržava pravo da u bilo kojem trenutku može promijeniti promotivne akcije koje se odnose na noćenja, kao i Uvjete rezervacija. 


Objavljeno: 19. 02. 2020.