Esplanade Zagreb Hotel
Svjetlucavi blagdani u Esplanadi 2020.

Svjetlucavi blagdani u Esplanadi 2020.

Slasne narudžbe za van · Adventski ručak · Tradicionalni božićni obiteljski ručak · Svečana novogodišnja večera · Paketi s noćenjem

I ovog adventa doživite vrhunsku gastronomsku priču s potpisom poznate Esplanadine chefice Ane Grgić, prepustite se mirisu cimeta i naranči, doživite pjenušave mjehuriće čistog zadovoljstva i kušajte najslađe kolačiće u gradu, koji jednostavno pozivaju na uživanje.

Zimsku šetnju živopisnim zagrebačkim ulicama zaokružite uz raskošan poslijepodnevni čaj, odličnu kavu ili aromatično kuhano vino u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru s pogledom na Zagreb. Okupite obitelj na tradicionalnom adventskom ručku u Zinfadnel'su ili nazdravite blagdanima u šik božićnom ozračju Le Bistroa uz jela od bakalara i božićne slastice

Uživanje u slatkim Esplanadinim okusima nastavite u toplini vlastitoga doma uz prigodnu Esplanade Gourmet kolekciju za van – koja uključuje pečenu patku s mlincima, bakalar, zapečene štrukle i kolače, a koja je dostupna već od sredine studenog 2020. kroz brz i efikasan drive-through sistem preuzimanja. Sve zaokružite tradicionalnim Esplanadinim božićnim kuglofom sa sušenim voćem u pažljivo stiliziranoj ambalaži koja je ujedno i savršen poklon za vašu obitelj i partnere. 

Svečani dan Božića provedite uz svoje najmilije uz raskošan božićni ručak u restoranu Zinfandel's, gdje vas očekuje selekcija privlačnih blagdanskih specijaliteta i čarobno ozračje Božića.

Ispratite 2020. sa stilom - odjenite glamuroznu haljinu i planirajte svečanu novogodišnju večeru u Esplanadi - u otmjenom restoranu Zinfandel's. Uz vrhunski pjenušac, gurmansku večeru od sedam sljedova jela i uključeno vino - nazdravite novoj i boljoj 2021. godini. Vaše mališane očekuje prigodan dječji menu. 

Planirajte čaroban boravak u Esplanadi uz posebne cijene noćenja i specijalne pakete u vrijeme adventskih vikenda. Ostvarite do 20% popusta na smještaj uz Advance Purchase ponudu. 

Provjerite blagdansku ponudu ovdje

Kontakt: 
T. +385 (0)1 4566 035 

Napomena! 
Moguće je da se Blagdanska ponuda 2020. ili neki dijelovi ponude nakon objave u nekom trenutku izmijene ovisno o situaciji i epidemiološkim mjerama, o čemu ćete biti obaviješteni ukoliko ste rezervirali ili naručili neku od ponuđenih usluga. Izmjene će biti objavljene na mrežnim stranicama hotela Esplanade. Hotel Esplanade strogo poštuje epidemiološke mjere i vodi računa o svakom aspektu sigurnosti svojih gostiju te će konačni programi za neke od navedenih ponuda, primjerice novogodišnju večeru, biti prilagođeni situaciji i mjerama koje za taj dan budu na snazi. Svi gosti hotelskih restorana moraju koristiti uslugu smještaja u Hotelu Esplanade.

Objavljeno: 3 11 2020