Esplanade Zagreb Hotel
Esplanade Take-out Collection

Esplanade Take-out Collection

Jela za van s Esplanadinim potpisom

(porcije za jednu osobu, priprema jela 30 min. od narudžbe) 

Kontakt i narudžbe: 091 45 66 702
À la carte ponuda za van 

Osvježite svakodnevicu i počastite se slasnim klasicima Esplanadine kuhinje. Nazovite nas na 091 45 66 702, odaberite iz À la carte kolekcije za van i preuzmite jela za 30-ak minuta putem brzog drive-through sustava preuzimanja na stražnjem ulazu u hotel Esplanade. Plaćanje izvršite prilikom preuzimanja, beskontaktno kreditnom karticom ili gotovinom, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera. 

Narudžbe za À la carte kolekciju jela za van preuzima restoran, i to isključivo telefonski. Restoran izdaje narudžbe prema dogovoru ili otprilike 30 minuta od preuzimanja narudžbe. Jela se pakiraju u jednokratnu ambalažu i dolaze s jednokratnim priborom. Pribor i dio ambalaže izrađeni su od ekološkog i biorazgradivog materijala. Dostava naručene hrane je moguća i dodatno se naplaćuje – cijena je dostupna na upit. 

PRELISTAJTE À LA CARTE ponudu za van koja sadrži detaljan opis (uključujući alergene) i fotografije jela te odaberite ono što vam odgovara: 


KONTAKT I NARUDŽBA 
T. 091 45 66 702 GOURMET KOLEKCIJA ZA VAN

Gourmet kolekcija za van sadrži veće i obiteljske porcije, a narudžbe se primaju minimalno 4 sata do 1 dan unaprijed uz plaćanje cijelog iznosa unaprijed

PRELISTAJTE GOURMET ponudu za van koja sadrži postupak narudžbe, detaljan opis (uključujući alergene) i fotografije jela te odaberite ono što vam odgovara: 


KONTAKT I NARUDŽBA 
T. 091 604 22 57 


Objavljeno: 15 01 2021