Esplanade Zagreb Hotel
Fašničke krafne s Esplanadinim potpisom

Fašničke krafne s Esplanadinim potpisom

Zasladite se neodoljivim Esplanadinim krafnama. Odaberite Gourmet Donut Box ili se počastite klasičnim okusima pojedinačnih krafni za van. 

Bijela čokolada i kokos, tamna čokolada i hrskavi lješnjaci, ružičasta malina, aromatična vanilija, slastan čokoladni ganache i domaći džem od marelicešest ručno rađenih i pažljivo ukrašenih krafni pakiranih u Gourmet Donut Box dostupne su za narudžbu 15. i 16. veljače 2021. po cijeni od 75 kn. Količine su ograničene, a narudžbe se primaju do 14. veljače 2021. 

Klasični okusi Esplanadinih krafni s domaćim džemom od marelice, čokoladom i vanilijom bit će pak dostupni po narudžbi za drive-through preuzimanje 15. i 16. veljače od 11 sati ujutro na stražnjem ulazu u hotel ili na ulazu u Le Bistro. Cijena iznosi 9 kn po komadu. Iznenadite prijatelje ili kolege na poslu klasičnim okusima pokladnica.

Za veće količine krafni nužna je prethodna narudžba, a količine su ograničene. Plaćanje kreditnim karticama provodi se pri preuzimanju. Priprema i isporuka krafni obavljaju se u skladu sa strogim epidemiološkim mjerama. 

Rezervacije i dodatne informacije:
T. 091 604 22 57 
E. [email protected] 

Objavljeno: 05 02 2021