Esplanade Zagreb Hotel
Čarobni blagdani u Esplanadi

Čarobni blagdani u Esplanadi

Raskošna adventska ponuda, bajkoviti Božić i gala doček Nove 2022. 

I ovog adventa doživite vrhunske gastronomske priče uz miris cimeta, pjenušave mjehuriće čistog zadovoljstva i najslađe kolačiće u gradu, koji jednostavno pozivaju na druženje i uživanje. 

Prepustite se bajkovitom ugođaju i zimsku šetnju živopisnim zagrebačkim ulicama zaokružite uz raskošan popodnevni božićni čaj, odličnu kavu ili aromatično kuhano vinoEsplanade 1925 Lounge & Cocktail baru s pogledom na blagdansko ozračje Zagreba. 

Okupite obitelj na tradicionalnom adventskom ručku u Zinfadnel'su ili nazdravite blagdanima u šik božićnom ozračju Le Bistroa uz jela od bakalara i božićne slastice. Uživanje u slatkim Esplanadinim okusima nastavite u toplini vlastitoga doma uz prigodnu Esplanade Gourmet kolekciju i neodoljiv božićni kolač sa sušenim voćem u pažljivo stiliziranoj ambalaži. Svečani dan Božića provedite u društvu svojih najmilijih uz tradicionalni ručak u restoranu Zinfandel's, gdje vas očekuje selekcija privlačnih blagdanskih specijaliteta i čarobna atmosfera uz piano glazbu, kako bi Božić bio uistinu poseban. Ili jednostavno naručite našu poznatu puricu za van koju sa svim ukusnim prilozima preuzimate vruću i spremnu za posluživanje. 

Za najluđu noć u godini odjenite glamuroznu haljinu i pridružite se novogodišnjoj proslavi u veličanstvenoj Smaragdnoj dvorani uz glazbeni sastav Vizija ili odaberite gala doček u svečanoj atmosferi Zinfandel'sa uz odličnu glazbu DJ-a. Crveni tepih, vrhunski pjenušac za dobrodošlicu, gurmanska večera s pet sljedova, odlična glazba, zdravica u ponoć, rekviziti za slavlje – jamstvo su odličnog provoda i najboljeg ulaska u novu 2022. godinu. Dok se zabavljate, za vaše je mališane organiziran dječji doček Nove godine pod stručnim vodstvom animatora. Vesele igre i puno plesa najmlađima su najbolji uvod u novu godinu. 

Ostvarite do 20% popusta na smještaj u dane Adventa uz Advance Purchase ponudu. 

Provjerite blagdansku ponudu: 

Blagdanski jelovnici: 

Kontakt: 
T. +385 (0)1 4566 035 

Napomena: 
Hotel Esplanade strogo se pridržava epidemioloških mjera i vodi računa o sigurnosti svakoga gosta te će konačan program Blagdanske ponude 2021. biti prilagođen situaciji i mjerama koje će u to vrijeme biti na snazi. Moguće je da se blagdanska ponuda ili neki dijelovi ponude nakon objave u nekom trenutku izmijene, o čemu ćete biti obaviješteni ako ste rezervirali ili naručili neku od ponuđenih usluga. Izmjene će biti objavljene na mrežnim stranicama hotela Esplanade. Više informacija nalazi se u blagdanskoj ponudi 2021. 

 
Objavljeno: 
Studeni 2021.