Esplanade Zagreb Hotel

Esplanade View magazin

Esplanade View je luksuzni hotelski magazin koji izlazi dva puta godišnje - u proljeće i jesen. Radi se o vrlo kvalitetnom magazinu koji na 80 stranica i promovira ljepote Hrvatske i njezinog glavnog grada Zagreba, te daje potrebne informacije gostima hotela o zanimljivim gradskim sadržajima. Pored toga, sadrži teme poput; gastronomije, hotelskih događanja,  predstavljanje hotelskih usluga, intervjue sa zanimljivim ljudima, kulturne ponude u Zagrebu, modne editorijale, reportaže iz raznih dijelova Hrvatske ali i reportaže iz svijeta. Ovaj dvojezični časopis prilagođen je gostima hotela Esplanade Zagreb kako bi oni u što kraćem vremenu uspjeli prikupiti što više zanimljivih informacija o gradu, ali i o hotelu u kojem odsjedaju.

Esplanade View magazin tiska se u 4000 primjeraka i šalje poštom na adrese stranih diplomatskih predstavništva u Hrvatskoj, na domaće i strane medije, turističke zajednice Zagreba i Hrvatske, istaknute hrvatske gospodarstvenike te se izlaže na brojnim turističkim i raznim drugim sajmovima u Hrvatskoj i svijetu. Osim toga, magazin se nalazi u svim hotelskim sobama, a dostupan je gostima i klijentima na baru, u restoranu te na brojnim događanjima i konferencijama unutar hotela. Magazin je besplatan za sve goste.

Prelistajte posljednjih nekoliko izdanja. Svaki broj prati i obrađuje nove zanimljive teme pa vjerujemo da ćete naći nešto za sebe. Naš moto je: ''Manje promocije hotela, a više informacija i zabave''. Uživajte!

Nagrade

Slavni gosti

Povijest hotela

Informacije o hotelu

Destinacija

Press Reader zona

Esplanade Zagreb Hotel Famous Guests