Esplanade Zagreb Hotel

Karijera u hotelu Esplanade

OTVORENE RADNE POZICIJE:

Recepcioner (m/ž)
Concierge na recepciji (m/ž)
Kuhar (m/ž)
Direktor hrane i pića (m/ž)
Konobar (m/ž)


Concierge na repeciji (m/ž)
Uvjeti:
Završena srednja škola
Izuzetne komunikacijske i prezentacijske vještine
Aktivno znanje engleskog i još jednog stranog jezika
Iskustvo na poslovima turističkog vodiča ili sličnim pozicijama
Informiranost o znamenitostima, te objektima ugostiteljstva i zabave u Zagrebu
Sposobnost paralelnog obavljanja više zadataka
Razvijene organizacijske sposobnosti
Vozačka dozvola B kategorije

Što nudimo:
stimulativna primanja i bonusi
mogućnost stalnog radnog odnosa
naknada za prijevoz (u cijelosti)
topli obrok
osigurana radna odjeća
rad u dinamičnom okruženju


Direktor hrane i pića (m/ž)
Uvjeti:
- relevantno radno iskustvo u trajanju od 5 godine u hotelima visoke kategorije
- solidno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
- napredno korištenje MS office alata
- iskustvo u koordinaciji s drugim odjelima u hotelu
- sposobnost proaktivnog djelovanja radi unapređenja i razvoja posla u odjelu
- usmjerenost na detalje
- operativno iskustvo u vođenju ljudi
- visoka razina diskrecije
- sposobnost rada pod pritiskom
- razvijene organizacijske vještine
- ispravna profesionalna etika
- iskustvo u obučavanju djelatnika sektora hrane i pića
 
Jezici:
Engleski (razina govora - napredno, razina pisma - napredno)

Vještine: MS Office
Što nudimo:
- stimulativna primanja i bonusi
- mogućnost stalnog radnog odnosa
- naknada za prijevoz (u cijelosti)
- topli obrok
- osigurana radna odjeća
- rad u dinamičnom okruženju

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme, Stalni radni odnos


• Recepcioner (m/ž)
• Kuhar (m/ž)
• Konobar (m/ž)


Kandidati se mogu javiti na brojeve telefona 01 45 66 011 ili 01 45 66 013 ili putem e-maila [email protected]


Esplanade Zagreb Hotel sinonim je za visoko personaliziranu uslugu i vrhunske standarde poslovanja. Od otvorenja, davne 1925. godine, Esplanade je predvodnik trendova i inovacija u hotelijerstvu ne samo u Zagrebu, već u cijeloj regiji, a sve zahvaljujući predanosti, angažmanu i neizmjernoj ljubavi djelatnika koji već 90 godina čine Esplanade ono po čemu je prepoznatljiv u cijelom svijetu - a to je 'Hotel s dušom i posebnom energijom'.

Svatko od kolega ponosan je biti djelom impresivne povijesti ove zagrebačke građevine. Svakodnevno s veseljem brojnim gostima stvaramo lijepe trenutke i događaje koji će im ostati vječno u sjećanju. Aktivno sudjelujemo u promicanju pozitivnih međuljudskih odnosa i pravih vrijednosti, te doprinosimo promociji destinacije i pomažemo zajednici.

S ponosom volimo istaknuti da je dio kolega u hotelu Esplanade proveo gotovo cijeli radni vijek, a svoje bogato i neprocjenjivo radno iskustvo, znanje, profesionalne vještine i motivaciju s veseljem svakodnevno prenosi na nove mlađe generacije. Neki od njih su Ivan Šneler, šarmantni prvi hrvatski sommelier, Ana Grgić, mlada Chef de cuisine, koja je svoju impresivnu karijeru započela na vlastitu inicijativu uz prijedlog tadašnjem šefu da volontira kuhinji; tu je Ivica Krizmanić, koji je tijekom 25 godina radnog staža u Esplanadi prošao gotovo sve stepenice od studenta na poziciji vratara, do recepcionara, pa sve do pozicije generalnog direktora hotela na kojoj se nalazi već više od tri godine. Tu je i legenda banketnog odjela, Josip Friščić, koji već više od 30 godina obučava nove mlade generacije konobara i svojim entuzijazmom i pozitivnom energijom oduševljava brojne klijente koji u hotelu održavaju svoja događanja, svečanosti i vjenčanja. Sličnih priča ima još mnogo i svi oni predstavljaju hotel Esplanade težeći ka izvrsnosti u pružanju vrhunske usluge, svatko u svom segmentu.

Mnogo novih kolega iz mjeseca u mjesec upravo u Esplanadi započinje svoju poslovnu karijeru. Naša vrata otvorena su svima onima koji žele ići korak dalje, koji teže izvrsnosti, onima koji su predani radu i kojima je zadovoljstvo gosta na prvom mjestu. Veseli nas ako posjedujete prethodno stečeno radno iskustvo i visoko obrazovanje, no to nije presudno – ono što iznimno cijenimo su; predanost poslu, komunikativnost, kreativnost, aktivno znanje stranih jezika, pozitivan stav i timski rad, inicijativa i proaktivan pristup poslu, želja za učenjem i savladavanjem novih vještina, samostalnost i odgovornost u preuzimanju zadataka, osjećaj za detalje i brige prema gostima, osjećaj ponosa i ljubavi prema ovom hotelu, stvaranje kvalitetnih međuljudskih odnosa te iskreni osmijeh na licu.

Naš cilj je nastaviti slijediti tradiciju pružanja vrhunske usluge svim gostima održavajući pritom ugodno i prijateljsko radno okruženje za sve kolege. To postižemo upravo pristupom da za svako novo radno mjesto pronalazimo najbolje kadrove koji objedinjuju sve potrebne kvalitete prenoseći im pritom potrebna znanja i vještine kroz brojne edukacije, savjetovanja i treninge.

Stoga, ako ste vesela osoba pozitivnog duha, volite otvorenu i ljubaznu komunikaciju, posjedujete nevjerojatan osjećaj za ugađanjem i prepoznavanjem potreba kod drugih, težite savršenstvu u svakom pogledu, imate snažnu volju za radom i napredovanjem, ostvarite svoj potencijal, postanite dio našeg tima  i stvorite vrijedno iskustvo.

Javite nam se. Svoj životopis pošaljite na Odjel ljudskih potencijala putem e-maila.

Kontakt Odjel ljudskih potencijala:
T. +385 (0)1 456 6011
KOLEGE O RADU U HOTELU ESPLANADE

'Rad u hotelu Esplanade predstavlja dinamičnu interakciju tzv. stare tradicionale škole i novih trendova u luksuznom hotelijerstvu, a temelji se na inspirativnoj filozofiji osoblja, koja prema  izuzetno pozitivnim komentarima  naših gostiju, potvrđuje da ovo nije samo običan hotel visoke kategorije, nego vrhunska oaza gostoprimstva, udobnosti i gastronomije. Svatko može ugraditi dio sebe, a ozarena lica naših zaposlenika, te personalizirana usluga na visokoj razini čine taj jedinstveni mozaik, stvarajući kod gostiju osjećaj topline doma i doživljaje za pamćenje. Ponosni smo na predanost zaposlenika i svjesni njihove ključne uloge u uspješnom poslovanju.'

Daniela Bilušić
Direktorica ljudskih potencijala

‘15 godina sam u ovom hotelu. To bi mnoge začudilo, ali ovo je zaista jedan poseban hotel s dušom i svi mi ovdje ponosni smo što radimo u Esplanadi i što smo dio njegove impresivne povijesti. Uživam u tome što radim. Volim dinamiku posla, kreativnost i umjetničko izražavanje kroz namirnice i hranu, mogućnost upoznavanja različitih kultura, drugih kuhinja, razmjenu iskustava s chefovima iz cijelog svijeta, putovanja… Teško mi je zamisliti da bih radila u nekom drugom restoranu ili hotelu, trenutačno je u Esplanadi moj drugi dom i moja druga obitelj.’

Ana Grgić
Chef de cuisine

 ‘Esplanade nije običan hotel. Ovaj arhitektonski dragulj posjeduje poseban šarm i duh, u koji se svatko zaljubi već na prvi pogled. Kada samo razmislite tko je sve hodao ovim hodnicima, boravio u sobama, koliko se važnih događaja odigralo upravo u ovim prostorima, stvori se veliko poštovanje, tretirate hotel kao živo biće kojemu je potrebno obiteljsko okružje, mnogo ljubavi i pažnje kako bi isto mogao pružati svima onima u potrazi za prijateljskom i toplom uslugom, za jednim posebnim doživljajem, koji je više od luksuznog prostora i koji će im ostati vječno u sjećanju. Tome težimo. Voljeti hotel i pružati našim gostima emociju, to je ono što je mnogima potrebno. Tako se i ja vodim, srcem. Doživljavam ovaj hotel svojim, proživljavam sve što se u njemu događa. Posebice kada uza sebe imate divnu ekipu koja zaslužuje biti djelom njegove osebujne i raskošne povijesti i kada znate da se svi zajednički napori isplate i višestruko vraćaju.

Nastojimo slijediti tradiciju pružanja vrhunske usluge, prateći trendove u hotelijerstvu i gastronomiji, potrebe modernih gostiju i razvoj novih tehnologija u svijetu, kako bi hotel održao vodeću poziciju u regiji, kako bismo bili posebni i drugačiji od svih ostalih hotela u svijetu.’


Ivica Krizmanić
Generalni direktor hotela Esplanade