Esplanade Zagreb Hotel

Limuzina

Hotel u svojoj raskošnoj ponudi nudi uslugu prijevoza limuzinom u partnerstvu s agencijom PERMANSIO Deluxe Getaways

Riječ je o vrhunskoj i profesionalnoj usluzi koja vam nudi diskretan, luksuzan i učinkovit prijevoz do vaše destinacije. Bilo da vam treba prijevoz od/do zračne luke, usluga prijevoza na mjesto vašeg sastanka, međugradski i internacionalni prijevoz, ili organizacija cjelokupnog protokola s više koordiniranih vozila slobodno nam se obratite. 

Agencija PERMANSIO Deluxe Getaways također organizira sve vrste turističkih prijevoza, razglede grada, jednodnevne izlete, višednevna putovanja te ostale turističke usluge.

Na raspolaganju su vam profesionalni vozači - stručni i iskusni koji su prošli školu sigurne vožnje te govore strane jezike.

Opustite se u luksuznim vozilima uz glazbu po želji u kojima će vas dočekati vlažne maramice za osvježenje, besplatan wi-fi, bočica negazirane vode i primjerak Esplanade view magazina.
Cijena usluge vožnje do ili od Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman u prostranom Mercedesu E klase iznosi 80€, dok se vožnja u luksuznom Mercedesu S klase naplaćuje 145€. Za maksimalnu udobnost prijevoza do šest osoba odjednom u ponudi je i nezamjenjiv Mercedes V klase po cijeni od 90€.  

Za sve ostale usluge prijevoza, potrebno je poslati upit sa specifikacijama. Ponuda uključuje isključivo automobile u floti agencije PERMANSIO Deluxe Getaways

Uživajte u vožnji „sa stilom“! 

Esplanade Concierge 
T. +385 (0)1 4566 055 

Concierge

Segway obilazak grada

Lokacija

Dolazak u Zagreb

Vrijeme

Kontakt

Esplanade Zagreb Hotel ConciergeEsplanade Zagreb Hotel LocationEsplanade Zagreb Hotel Arrive to ZagrebEsplanade Zagreb Hotel Contact