Esplanade Zagreb Hotel

Posebna događanja

Učinite vaše događanje posebnim i drugačijim. Izdvojite se maštovitim, kreativno osmišljenim idejama koje će impresionirati vaše uzvanike i ostati im u nezaboravnom sjećanju.

Prepustite organizaciju večera, proslava i partyja našem iskusnom organizacijskom timu. Vaši prijedlozi u kombinaciji s našim znanjem, iskustvom i posvećenosti detaljima jamstvo su za vrhunsko događanje.

Oduševite goste. Priredite im spektakl po kojem će vas pamtiti. Napravite nešto drugačije - nešto o čemu će pisati mediji. Jer, osim znanja, iskustva i želje da ugodimo - naš tim koji se sastoji od mladih entuzijasta - spreman je na izazove i pomicanje granica.

Kreativne kulinarske izvedbe, performansi, umjetničke instalacije, zabavljači, adrenalinski i tematski partyji, zabavni cirkus, organizacija događanja na neobičnim mjestima - ideja je bezbroj.
Ovdje smo za vas. Usudite se biti drugačiji. Javite nam se s povjerenjem i realizirajte svoje originalne ideje.

Planirate li događanje obratite nam se s povjerenjem, kako bismo za vas pripremili personaliziranu ponudu i sve informacije koje su vam potrebne. Javit ćemo se povratno u kratkom roku s prijedlozima za organizaciju savršenog događaja za vas i vaše goste.

Pogledajte:

Tim za organizaciju sastanaka i događanja:
T. +385 (0)1 4566 023
T. +385 (0)1 4566 037
M. [email protected]

Smaragdna dvorana

Istanbul Suite

Zinfandel's restoran

Catering jelovnici

Vjenčanja

Originalne ideje

Esplanade Zagreb Hotel Emerald BallroomEsplanade Zagreb Hotel Istanbul SuiteEsplanade Zagreb Hotel The ClubEsplanade Zagreb Hotel Original Ideas