Esplanade Zagreb Hotel

Sastanci i događanja

Sastanci u Esplanadi - nezaboravna događanja

Uz dugu i raskošnu povijest prvoklasne usluge koja potječe još iz dana legendarnog Orient Expressa, zanosni prostori u ponudi hotela Esplanade Zagreb jednostavno su vrhunski. Dopustite našem iskusnom timu da stvori uistinu nezaboravan privatni ili poslovni događaj u srcu jednog od najzanimljivijih europskih gradova. Fleksibilni prostori, obilje prirodnog dnevnog svjetla i jedna od najraskošnijih dvorana za bal na svijetu, pozornica su na kojoj se održavaju najraznovrsniji sastanci uz objedinjavanje tradicionalne otmjenosti i vrhunskih dodatnih sadržaja.

Besplatan superbrzi pristup internetu, bogata ponuda audio-vizualnih uređaja i specijalizirani tehničari uvijek su pri ruci kako bi zadovoljili sve vaše tehničke potrebe, dok vam naša stručna tajnička služba ostavlja prostor i vrijeme za podešavanje finih detalja. Kada prigoda zahtijeva intimnije okružje, Esplanade Zagreb Hotel nudi brojne neformalne i formalne prostore za privatne objede. Veličanstveno dnevno svjetlo, vrhunski prostori za sastanke i besprijekorna usluga čine Esplanade Zagreb Hotel savršenim odabirom za poslovna okupljanja i poslovna događanja svih veličina i stilova.
Naš iskusni tim pod vodstvom Josipa Friščića objedinjuje stručnost i pozornost posvećenu detaljima, s dodatkom osobnog zalaganja koje izdvaja hotel od konkurencije.

Pogledajte:

Planirate li događanje obratite nam se s povjerenjem, kako bismo za vas pripremili personaliziranu ponudu i sve informacije koje su vam potrebne. Javit ćemo se povratno u kratkom roku s prijedlozima za organizaciju savršenog događaja za vas i vaše goste.

Tim za organizaciju sastanaka i događanja:
T. +385 (0)1 4566 023
T. +385 (0)1 4566 037
M. [email protected]

Smaragdna dvorana

Istanbul Suite

Vjenčanja

Catering jelovnici

Virtualna šetnja

Originalne ideje

Esplanade Zagreb Hotel Emerald BallroomEsplanade Zagreb Hotel Istanbul SuiteEsplanade Zagreb Hotel Original Ideas