Esplanade Zagreb Hotel

Smaragdna dvorana

Uvijek veličanstvena

Za veće konferencije, prijame i domjenke do 365 uzvanika, elegantna Smaragdna dvorana najveličanstveniji je prostor za događanja u Zagrebu. Sa svojim kupolastim krovom, te ukrašenim prozorima i ljubičasto-plavom rasvjetom, njezin jedinstveni stil ostat će u sjećanju vaših gostiju još dugo nakon završetka događanja.

Odaberite elegantno ozračje Smaragdne dvorane za svoje romantično vjenčanje, poslovnu konferenciju, proslavu, party, prijam, banket ili obiteljsko okupljanje - iskusni tim hotela Esplanade za sastanke i događanja predano se posvećuje premašivanju svih očekivanja. Osigurat će da ste zadovoljni svime što vam treba i odmah će riješiti svaki zahtjev, jamčeći potpuni uspjeh vašega događanja od početka do kraja.
Pogledajte:

Planirate li događanje obratite nam se s povjerenjem, kako bismo za vas pripremili personaliziranu ponudu i sve informacije koje su vam potrebne. Javit ćemo se povratno u kratkom roku s prijedlozima za organizaciju savršenog događanja za vas i vaše goste.

Tim za organizaciju sastanaka i događanja:
T. +385 (0)1 4566 023
T. +385 (0)1 4566 037
M. [email protected]

Vjenčanja

Proslave

Catering jelovnici

Zinfandel's restoran

Virtualna šetnja

Tlocrt dvorana

Esplanade Zagreb Hotel Emerald BallroomEsplanade Zagreb Hotel Emerald BallroomEsplanade Zagreb Hotel Emerald BallroomEsplanade Zagreb Hotel CelebrationsEsplanade Zagreb Hotel Cuisine