Esplanade Zagreb Hotel

Dobro došli u Zagreb

Beč u malom, grad s dušom

Upoznajte Zagreb. Od njegove globalno pohvaljene zbirke koncerata, festivala i muzeja, do urbanog izletišta svjetske klase na jezeru Jarun, hrvatska prijestolnica ima sve. Dodajte tome ponosno kulinarsko naslijeđe i odličan noćni život i dobit ćete nezaboravan odmor u još neotkrivenom kutku Europe.

Luksuzan Esplanade Zagreb Hotel smješten je u Donjem gradu; samo 17 km od Međunarodne zračne luke Zagreb, te samo nekoliko minuta od glavnih atrakcija kao što su Arheološki muzej, Katedrala, Meštrovićev atelijer i Muzej prekinutih veza.

Od kozmopolitske zabave na ulicama, koncerata i plesa do suvremene glazbe, kazališta i eksperimentalnog filma, Zagreb sigurno nudi sadržaje koji su na svjetskoj razini. Življi i neformalniji od mnogih drugih srednjoeuropskih destinacija, čestih besplatnih festivala, izložbi, predstava i sportskih događanja, odličnih ponuda u glavnom gradu Hrvatske ne nedostaje. Upoznajte Zagreb, ne propustite zabavu nakon ponoći te pogled na uličnu modu iz prvih redova popularnih gradskih kafića - predlažemo Cvjetni trg i Tkalču.
Grad Zagreb se nalazi u sjevernom dijelu Hrvatske. Svojim položajem vrlo je dobro povezan s cijelom Hrvatskom, ali i s Europom. Stižete li u Zagreb zrakoplovom, automobilom ili vlakom, uvidjet ćete da je Zagreb zapravo vrlo lako dostupan. Iz većine europskih gradova do zagrebačke Zračne luke postoje direktni letovi koji traju svega sat do dva. Međunarodna zračna luka Zagreb udaljena je svega 20-25 minuta vožnje od hotela. Autobusni kolodvor nalazi se samo 10 minuta od hotela, a Glavni željeznički kolodvor nalazi se doslovno preko puta hotela. Uputite li se u Zagreb automobilom, iz Venecije, Beča ili Budimpešte, autocestom je potrebno svega tri do četiri sata vožnje. Jadranska obala samo je sat i pol vožnje automobilom od Zagreba.

Stanovništvo grada čini milijun stanovnika.

Za više informacija, molimo posjetite službenu web stranicu Turističke zajednice grada Zagreba ili kontaktirajte našeg Conciergea:
T. +385 (0)1 4566 055
E. [email protected]

Concierge

Limuzina

Smještaj

Istražite Zagreb

Fitness park

Esplanade View magazin

Esplanade Zagreb Hotel Zagreb ArchitectureEsplanade Zagreb Hotel ConciergeEsplanade Zagreb Hotel LimousineEsplanade Zagreb Hotel Explore ZagrebEsplanade Zagreb Hotel Fitness Park