Esplanade Zagreb Hotel

Noćni život u Zagrebu

Iako Zagreb na prvi pogled djeluje kao miran grad u kojemu je ispijanje kave s prijateljima vrhunac zabave, noćni život ove metropole započinje zalaskom sunca, a njeni se stanovnici znaju itekako dobro zabavljati i plesati do zore. Zagreb obiluje raznovrsnim kafićima i barovima, a iz mjeseca u mjesec otvaraju se novi noćni klubovi koji privlače sve one željne dobre zabave i klupske glazbe.

U popularno zvanoj Tkalči - ulici kafića i barova i omiljenom okupljalištu Zagrepčana, okruženi šarenim fasadama i ljudima svih generacija, može se popiti hladno pivo uz zvuke gitare ili svevremenskih rock hitova.

Bogovićeva ulica i Cvjetni trg mjesto su trendi izlazaka gdje se svakodnevno odvijaju svojevrsne revije najnovijih odjevnih kombinacija na otvorenome.
Jezero Jarun dom je neumornih partijanera kojima plesa i zabave nikad dosta, dok se koncerti vrhunskih svjetskih glazbenika uglavnom održavaju u Areni Centar. Ukoliko zatrebate ulaznicu koju je nemoguće nabaviti, naš concierge zasigurno će naći način da vam osigura ulaz na neku od vrhunskih glazbenih poslastica.

Napravite svoj plan zabave, krenite u nezaboravni provod gradom koji noću ne spava i doživite Zagreb na drugačiji način.

Za više informacija, molimo posjetite službenu web stranicu Turističke zajednice grada Zagreba ili kontaktirajte našeg Conciergea:
T. +385 (0)1 4566 055
E. [email protected]

Smještaj

Gastro koncept

Virtualna šetnja

Esplanade View magazin

Nagrade

Press Reader zona

Esplanade Zagreb Hotel Cuisine